Tuotteet hakusanalla kaakaota suklaata (97)

Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C112-3-003 JP

Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C112-3-003 JP

3,4 x 5,5 cm VALKOINEN CHO 60 kpl/Rasia koodi:1037218
Tuoreet Kahvipavut

Tuoreet Kahvipavut

Tuore kahvipapu tarkoittaa kahvipapuja, jotka on paahdettu äskettäin ja jotka ovat valmiita jauhettavaksi ja uutettavaksi kahvin valmistamiseksi. Nämä pavut säilytetään kokonaisina tuoreuden ylläpitämiseksi ja aromien sekä makujen säilyttämiseksi jauhamiseen asti.
Tumma Suklaa Appelsiini

Tumma Suklaa Appelsiini

Ainesosat: - Suklaa (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine: soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi) - Hydrattuja kasviöljyjä - Aromi: luonnollinen appelsiiniaromi - Saattaa sisältää jälkiä maidosta, gluteenista, munista, soijasta ja pähkinöistä.
Suklaatrufelit

Suklaatrufelit

Belgialaisesta suklaasta valmistetut suklaatrufelit, jotka on täytetty herkullisella kermaisella pralinélla.
Suklaa

Suklaa

Kuorrutussuklaa
Suklaapistaasi

Suklaapistaasi

10 % kapriinihappoa (C8), joka on peräisin kookoksesta, toisin kuin pitkän ketjun rasvahapot, MCT:t (keskiketjuiset triglyseridit) ohittavat ruoansulatuskanavan kokonaan ja menevät suoraan maksaan ketoaineiden tuotantoa varten. Sitä kutsutaan myös 'rasvojen glukoosiksi'. Kookoksessa on yksitoista erilaista rasvahappoa. Neljä niistä ovat MCT:t: kaproiinihappo (C6), kapriinihappo (C8), kapriinihappo (C10) ja lauriinihappo (C12). C12 on teknisesti ottaen MCT, mutta keho käsittelee sitä kuin pitkän ketjun rasvahappoa. Paaston tai paastoa jäljittelevän ruokavalion, kuten vähähiilihydraattisen tai keto-ruokavalion, aikana keho muuttuu kataboliseksi (hajoamiseksi) ja alkaa luonnollisesti tuottaa ketoaineita maksassa. Ketoaineita on kolme päätyyppiä. Ensinnäkin keho tuottaa asetoasetaattia (AcAc), sitten se muuttaa sen beetahydroksibutyraatiksi (BHB), ja kun BHB:tä on tarpeeksi, loput räjähtävät asetoniksi, jota hengitämme ulos tai virtsamme. SKU:5430002193038 Mikä polyoli:11,5g Energia:401Kcal, 1678kJ Kokonaisrasva:38,8g Mikä tyydyttynyt rasva:20,6g Hiilihydraatit:18,5g Mikä sokeri:5g* Proteiini:12,8g Suola:0,1g Kuitu:27,7g
Tummat suklaapalat - Helposti sulavat suklaakuorrutustipat

Tummat suklaapalat - Helposti sulavat suklaakuorrutustipat

10 kg pussi vetoketjulla, tumma suklaahippuja, joissa on vähintään 55% kaakaota pahvilaatikossa
Kaakaopulveri - eksoottinen jauhe

Kaakaopulveri - eksoottinen jauhe

Tarjoamme teollisuudelle uutteita ja raaka-aineita kosmetiikan, ravintolisien tai reseptien valmistamiseen. Myymme tukkumyyntinä, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä keskustellaksesi projektistasi.
Tumma

Tumma

Extra tumma suklaa-konvehditäyte, päällystetty kaakaopulverilla
Suklaamuotit - Tyhjät Muotit, Praliinimuotit, Magneettimuotit, Silikonimuotit

Suklaamuotit - Tyhjät Muotit, Praliinimuotit, Magneettimuotit, Silikonimuotit

Mol d’Art myy laajan valikoiman muotteja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Jokainen niistä on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat täydellisen muotoilun suklaalle ja makeisille. Verkkosivusto tarjoaa tiiviin yleiskatsauksen valikoimasta. Täydellisen ja ajantasaisen katsauksen kaikkiin tuotteisiimme löydät aina myymälästämme yritysrakennuksessamme teollisuuspuistossa Webbekomissa.
Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C307-1-001 JP

Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C307-1-001 JP

3,5 cm VALKOINEN CHO 70 kpl/Rasia code:1017555
Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C307-1-006 JP

Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C307-1-006 JP

3,5 cm MUSTA CHO 70 kpl/Rasia koodi: 1037294
Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C250-1-1123

Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C250-1-1123

4,5 x 1,5 cm MUSTA CHO 300 kpl/Rasia koodi:1002902
Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C112-1-004 JP

Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C112-1-004 JP

5,5 x 3,5 cm CHO NOIR 60 kpl/Rasia koodi:1017173
Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C299-3-003 JP

Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C299-3-003 JP

5 x 5 cm VALKOINEN CHO 60 kpl/Rasia koodi:1037232
Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C250-1-5300

Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C250-1-5300

4,5 x 1,5 cm MUSTA CHO 300 kpl/Rasia koodi:1001257
Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C112-2-019 JP

Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C112-2-019 JP

3,4 x 5,5 cm VALKOINEN CHO 60 kpl/Rasia koodi:1037195
Pääsiäiskarkki - CHO/BL-C112-3-002 JP

Pääsiäiskarkki - CHO/BL-C112-3-002 JP

3,4 x 5,5 cm VALKOINEN CHO 60 kpl/Rasia koodi: 1037201
Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C299-3-002 JP

Pääsiäissuklaa - CHO/BL-C299-3-002 JP

5 x 5 cm VALKOINEN CHO 60 kpl/Rasia koodi:1037225
Paahdettu Kahvi

Paahdettu Kahvi

Paahdettu kahvi tarkoittaa vihreitä kahvipapuja, jotka on altistettu lämmitysprosessille, jotta niiden aromit, maut ja ominaiset värit kehittyvät. Paahdon aikana papujen kemialliset yhdisteet muuttuvat, luoden monimutkaisia makuprofiileja, joita arvostetaan uutetussa kahvissa.
Maitosuklaa

Maitosuklaa

Ainesosat: - Maitosuklaa (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine: soijalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi) - Hydrattuja kasviöljyjä - Saattaa sisältää jälkiä maidosta, gluteenista, munista, soijasta ja pähkinöistä.
Hasselpähkinä Suklaa

Hasselpähkinä Suklaa

10 % kapryylihappoa (C8), joka on peräisin kookoksesta, toisin kuin pitkän ketjun rasvahapot, MCT:t (keskiketjuiset triglyseridit) ohittavat ruoansulatuskanavan kokonaan ja menevät suoraan maksaan ketoaineiden tuotantoa varten. Sitä kutsutaan myös "rasvojen glukoosiksi". Kookoksessa on yksitoista erilaista rasvahappoa. Neljä niistä ovat MCT:t: kaproihappo (C6), kapryylihappo (C8), kapriinihappo (C10) ja lauriinihappo (C12). C12 on teknisesti ottaen MCT, mutta keho käsittelee sitä kuin pitkän ketjun rasvahappoa. Paaston tai paastoa jäljittelevän ruokavalion, kuten vähähiilihydraattisen tai keto-ruokavalion, aikana keho muuttuu kataboliseksi (hajoamiseksi) ja alkaa luonnollisesti tuottaa ketoaineita maksassa. Ketoaineita on kolme päätyyppiä. Ensiksi keho tuottaa asetoasetaattia (AcAc), sitten se muuttaa sen beetahydroksibutyraatiksi (BHB), ja kun BHB:tä on tarpeeksi, loput räjähtävät asetoniksi, jota hengitämme ulos tai virtsamme. Puhdas hasselpähkinä: Erittäin rikas E-vitamiinissa Makadamiaöljy: Rikas Omega 7:ssä (palmitoleiinihappo) SKU: 5430002193014 Polyolit: 11,2 g Energia: 441 Kcal, 1846 kJ Kokonaisrasva: 39,8 g Josta tyydyttynyttä rasvaa: 20,4 g Hiilihydraatit: 17,4 g Josta sokeria: 5 g* Proteiini: 11,9 g Suola: 0,0 g Kuitu: 27,9 g Luonnollinen makeutusaineyhdistelmä: Thaumatin, riboosi ja erytritoli
Maitosuklaahiput - belgialainen suklaakuorrute, helposti sulavat pisarat

Maitosuklaahiput - belgialainen suklaakuorrute, helposti sulavat pisarat

10 kg suklaakuorrutus, vähintään 38% kaakaota, vetoketjullinen pussi pahvilaatikossa
Vähähiilihydraattinen suklaa - Metabolisesti ystävällinen

Vähähiilihydraattinen suklaa - Metabolisesti ystävällinen

Gastronomisesti metabolisesti ystävällinen suklaa. INCA'CAO on onnistunut luomaan gourmet-taide-suklaasarjan yhdistämällä ruokateknologian, joka on metabolisesti ystävällinen ja saavutettavissa laajalle yleisölle. INCA’CAO käyttää erityistä makeutajayhdistelmää, joten tuotteillamme on erittäin matala glykeeminen indeksi. Innovatiivinen makeutajayhdistelmä vastuullisista ainesosista, joita keho tuottaa itse. Tällä tavoin arvostamme asiakkaidemme hyvinvointia ilman, että meidän tarvitsee jättää gastronomiaa syrjään. Tukevat ainesosat, joilla ei ole negatiivisia sivuvaikutuksia. Huolimatta siitä, että sokerilla ei ole viimeistä käyttöpäivää, se on meille vanhentunutta. Arvostamme "metabolista joustavuutta".
Origine Pure 100% Tansania

Origine Pure 100% Tansania

Huolimatta sen tärkeydestä ruoantuotannossa ja biodiversiteetissä, Kilombero-laakso kohtaa vakavia haasteita, kuten veden määrän vähenemistä, veden saastumista sekä kosteikkojen ja metsien heikkenemistä. Kokoa Kamili -kaakaota kasvatetaan pienimuotoisessa agroforestryssä, ja se on sekoitettu varjopuiden, banaanien, maissin ja muiden viljelykasvien kanssa. Tämä tuotantojärjestelmä on ekologinen vaihtoehto yksinkasvustuksille ja auttaa säilyttämään biodiversiteettiä. Se luo myös luonnollisen puskurivyöhykkeen Udzungwa-vuorten kansallispuistolle, joka on lintuharrastajien paratiisi ja tunnettu apinoistaan, elefanteistaan ja laajasta kasvillisuudestaan. Pienviljelijöiden kaakaoviljelijät Kilombero-laaksossa ovat harjoittaneet luomuviljelyä ikimuistoisista ajoista lähtien, yksinkertaisesti siksi, että torjunta-aineita ja kemiallisia lannoitteita ei ollut saatavilla. Vuonna 2015 tämä sai virallisesti luomusertifikaatin Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Japaniin! Kokoa Kamili -fermentointikeskuksen sähkö tulee aurinkoenergiasta. Alkuperä: Tansania Alue: Kilombero-laakso Lajike: Trinitario ja Neo-national Vihjeet: Punaiset hedelmät, kukkainen (violetti), pähkinäinen SKU: 5430002193199 PUHDAS SUKLAA: 100% kaakaopapuja Energia: 550 Kcal, 2300 kJ Kokonaisrasva: 52 g josta Tyydyttynyt rasva: 31 g Hiilihydraatit: 5 g josta Sokeri: 0 g Proteiini: 15 g Suola: 0 g
Tumma

Tumma

Tumma
Origine Tumma 70% Tansania

Origine Tumma 70% Tansania

Huolimatta sen tärkeydestä ruoantuotannossa ja biodiversiteetissä, Kilombero-laakso kohtaa vakavia haasteita, kuten veden määrän vähenemistä, veden saastumista sekä kosteikkojen ja metsien heikkenemistä. Kokoa Kamili -kaakaota kasvatetaan pienimuotoisessa agroforestryssä, ja se on sekoitettu varjopuiden, banaanien, maissin ja muiden viljelykasvien kanssa. Tämä tuotantojärjestelmä on ekologinen vaihtoehto yksinkasvustuksille ja auttaa säilyttämään biodiversiteettiä. Se luo myös luonnollisen puskurivyöhykkeen Udzungwa-vuorten kansallispuistolle, joka on lintuharrastajien paratiisi ja tunnettu apinoistaan, elefanteistaan ja laajasta kasvillisuudestaan. Pienviljelijät Kilombero-laaksossa ovat harjoittaneet luomuviljelyä ikimuistoisista ajoista lähtien, yksinkertaisesti siksi, että torjunta-aineita ja kemiallisia lannoitteita ei ollut saatavilla. Vuonna 2015 tämä sai virallisesti luomusertifikaatin Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Japaniin! Kokoa Kamili -käymiskeskuksen sähkö tulee aurinkoenergiasta. Alkuperä: Tansania Alue: Kilombero-laakso Lajike: Trinitario ja Neo-national Vihjeet: Punaiset hedelmät, kukkainen, pähkinäinen SKU: 5430002193274 Polyolit: 17,6 g ° Energia: 451 Kcal, 1887 kJ Kokonaisrasva: 39,6 g Tyydyttynyt rasva: 24,4 g Hiilihydraatit: 28,7 g Sokeri: 7,6 g * Proteiini: 12,5 g Suola: 0 g
Origine Tumma 70% Madagascar

Origine Tumma 70% Madagascar

Sambirano Tsarafandray kaakao on luomusertifioitu; sen tuotannossa ei käytetä torjunta-aineita ja vain luonnollisia lannoitteita. Kaakaopuut kasvavat alkuperäisten varjopuiden katveessa yhdessä mangon, banaanin, vaniljan, ananaksen, pippurien ja muiden viljelykasvien kanssa. Tällaiset kestävät agroforestry-järjestelmät muodostavat puskurivyöhykkeen, joka suojaa Sambiranon luonnollisia sademetsiä. Tämä on erittäin tarpeellista; yli 40 % Madagaskarin metsistä on hävinnyt viimeisten 60 vuoden aikana ja jäljelle jääneet metsät ovat pirstoutuneet. Metsien hävittäminen ja maaperän eroosio ovat suuria uhkia, jotka vähentävät viljelijöiden kykyä tuottaa riittävästi ruokaa. Rainforest Alliance -järjestön avustuksella Sambiranon laaksossa kaakaoviljelijät istuttavat uusia puita taistellakseen maaperän eroosiota vastaan, suojellakseen jäljellä olevia metsäpalasia ja palauttaakseen laakson luonnollista maisemaa. Sambirano Tsarafandray kaakaolla on kaunis makuprofiili, jossa on keskimääräinen happamuus. Alkuperä: Madagaskar Alue: Haut Sambirano Lajike: Criollo-Trinitario ja Forastero Vihjeet: Punaiset hedelmät, sitrushedelmät ja jasmiini SKU: 5430002193250 Polyolit: 17,6 g ° Energia: 451 Kcal, 1887 kJ Kokonaisrasva: 39,6 g Josta tyydyttynyttä rasvaa: 24,4 g Hiilihydraatit: 28,7 g Josta sokeria: 7,6 g * Proteiini: 12,5 g Suola: 0 g
Pitkulainen

Pitkulainen

Pitkä
Pähkinävoi Pekaanipähkinä

Pähkinävoi Pekaanipähkinä

MCT:n kanssa Kollageenikompleksin kanssa Ei palmuöljyä Uniikki ‘Crémeux’ rakenne SKU:5430002193502 Kuitu:8g Energia:713Kcal, 2985kJ Kokonaisrasva:69.3g josta tyydyttynyttä rasvaa:16.9g Hiilihydraatit:7.5g josta sokeria:2.8g josta polyolia:4.5g Proteiini:11g Suola:0g